torstai 25. helmikuuta 2010

UV-uuni vaihtoon
Niinhän siinä sitten kävi, että uunitestauksen jälkeen tulos oli se, ettei geeleissäni ollutkaan vikaa, vaan käyttämäni Finailly- kahden käden uv-uuni oli liian tehoton kuivattamaan käyttämääni Universal Nails- acrygeeliä.

Teimme kaverin kanssa uunitestin siten, että teimme hänelle geelikynnet ja laitoimme hänelle kahteen eri kynteen täysin samaa geeliä, täysin sama määrä. Kuivatimme toisen kynnen hänen uunissaan, ja toisen minun uunissani. Tulos oli se, että 120sekunnin ajastimella otetun ajan jälkeen kaverin uunissa kuivatettu kynsi oli täysin kuivunut, minun uunissani kuivatettu kynsi oli pinnalta pehmeä, ja kun kynttä painoi, sieltä tirskahti geelit reunoilta täysin nestemäisenä. Jossain välissä kritisoin Nail design euro discountista tilaamiani geelejä, että ne eivät kuivu kunnolla. Mutta vika ei siis olekaan geeleissä vaan UV-uunissa!

Otin yhteyttä kynsikurssin järjestäjään, selitin ongelman ja pari päivän päästä sain puhelun tukusta, he lähettävät minulle uuden 36w tehoisen UV-uunin!! juhuu!! Tuossa tämän hetkisessä Uv-uunissa on siis vain kaksi lamppua, nekin jotain eco-lamppuja joten ei ihme että kuivumisessa on ollut pieniä ongelmia. Sen verran vielä mainittava, että Finailly UV-uuni on kuulemma kehitetty erityisesti Finaillyn 3-vaihegeeleihin, ja kun Acrygel on koostumukseltaan paksumpaa sorttia, ei sen teho riitä Acrygelin kuivaukseen. Muilla tekniikoilla rakennettaviin geelikynsiin se voi kyllä ihan hyvinkin soveltua, ajattelinkin säästää sen ensi kesää varten varpaankynsien geelausta varten :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla samalla uunilla sama ongelma! Otin itsekkin nyt yhteyden ja kerroin ongelmasta :) mukava oli löytää blogisi