maanantai 1. helmikuuta 2010

Rakennekynsikurssilla


Kyselin Facebookin kautta ystävältäni, milloin hän ehtisi laittaa minulle geelikynnet. Kun vastausta ei alkanut kuulumaan, aloin pikkuhiljaa kypsyttelemään ajatusta siitä, että mitäpäs jos minäkin kävisin rakennekynsikurssin!? ei tarvitsisi sovitella aikatauluja toisella paikkakunnalla asuvan kiireisen ystäväni kanssa, ja aina kauniita kynsiä ihailleena voisin sellaiset tehdä sitten itse. Niinpä ilmoittauduin kurssille ja sain sieltä sellaisen kipinän että tätä ei ihan helpolla sammutetakaan :) vaikka kurssilla viilasin kaverin sormenpäähän vekin, eikä ensimmäiset kynnet nyt ihan viimeisen päälle putkeen menneetkään, pitäisin "suoritusta" kuitenkin jopa lupaavana. Joten ihan heti en ole hanskoja tiskiin laittamassa.

Tässä esittelenkin kynsikurssin opeilla itselleni tekemäni rakennekynnet. Tekniikkana siis uusi Acrygel, jossa yhdistyy geelin kiilto ja joustavuus ja akryylin kestävyys. Koska materiaaleja ei ollut vielä normaalia kirkasta geeliä kummempaa, käytin koristeluun ihan tavallista kynsilakkaa. Tein siis geelaukseen tarvittavat pohjatyöt, sen jälkeen tein kynsikoristelut, ja viimeiseksi "suljin" kynnen geelillä.

Vaaleanpunainen on Mavalan 75 Miami, musta samaa sarjaa eli Mavala 48 Black. Glitterviivan tein, yllätys yllätys, Make-up Storen Diamond EYE-LINERILLA!! ja ihan hyväthän niistä tuli, ensimmäisiksi kynsiksi. Ja itselle geelauksen tekeminen on tietty hieman hankalaa, mutta harjoitus tekee mestarin!


5 kommenttia:

Luminella kirjoitti...

Kävin kurssin Tampereen KoulutusCenterissä. Olihan se aika hintava, mutta maksoi aika nopeasti itsensä takaisin!ja nyt ei tosiaan tarvi olla kenestäkään riippuvainen, kun kynnet voi tehdä itselle milloin haluaa. Puhumattakaan rahallisesta säästöstä :)

Luminella kirjoitti...

Juu yhden päivän kesti, ja aika pintaraapaisu se oli. Kyllähän siellä perusasiat oppii, mutta käytännössä kynsientekemisen oppii harjottelemalla harjottelemalla ja vielä kerran harjottelemalla. Joillakin myös on luontainen taito tekemiseen ja toisten pitää tehdä enemmän ennenkuin alkaa sujumaan. Meiän kurssilla oli muistaakseni joku 6-8 oppilasta, joten ei siinä kovinkaan henkilökohtaista opetusta tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Kävin elokuussa 2010 Helsingissä saman kurssin ja samoista syistä kuin sinäkin.
Miten saat kynsilakan toimimaan?. pysyykö ne sealerin alla hyvinä?

Teet nimittäin todella kauniita,luovia kynsiä :D

Miten ED:n geelit sinulla toimivat?
t.Marita

Luminella kirjoitti...

Anonyymi: olen vähän muuttanut tekniikkaa, nykyään teen lakkauksen valmiille geelikynnelle, en enää sealerin alle. Kyllä se lakka siellä pysyi ihan hyvänä, mutta itse kyllästyn aika nopeasti, joten tällä tavalla voin vaihtaa "tyyliä" vaikkapa useita kertoja viikossa!
ED:n geeleistä en ole koskaan kuullutkaan, kynsikurssilta sain Universal Nailsin Acrygel geelit, mutta niitäkään en käytä enää, koska olen löytänyt paremman geelin. Se on Virosta ostettu, todella hyvin tasoittuva ja hienon kiillon antava. Valitettavasti etiketti on lähtenyt purkista irti, joten merkkiä en enää muista. Muistelisin että se oli joku Meri, tai Mere tmv.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle kommentistasi. Intoa edelleen kauniiden kynsien tekemiseen.
t.Marita