maanantai 8. helmikuuta 2010

Green with EnvyIhastuin Anttilassa Rimmelin "Green With Envy"- nimiseen kynsilakkaan ensi näkemältä. En muista koskaan ennen omistaneeni vihreää/turkoosia kynsilakkaa, joten olihan se jo aikakin kartuttaa lakkavarastoani yhdellä sellaisella.
Tällä kertaa vuorossa oli oman kynnen lakkaus, aloitin Mavalan Super Base aluslakalla. Tämän jälkeen kaksi kerrosta Rimmelin Green With Envyä. Tämä on aika paksu, hyvin levittyvä lakka, ja mietin jopa että olisiko yksikin kerros riittänyt, mutta kahden kerroksen jälkeen jälki oli tietenkin parempi. Turkoosin lakan jälkeen - kärsimätön kun olen - lakkasin Mavalan Mavadry pikakuivattajan. Sitten kiinnitin Sinooperista ostetut strassit Mavalan Super Basella, ja päällimmäiseksi vielä OPIn Top Coat. Saas nähdä kauanko "timantit" pysyvät paikallaan :)

--------------

Olen tunnetusti vähän kärsimätöntä sorttia, ja vihreän lakkauksen jälkeen halusin pian jotain uutta. Niinpä "tuunasin" kynnet Kiss Nail Art valkoisella lakalla, ympäröin timantit sakaroilla, jolloin niistä tuli tähtiä :) usko tai älä, livenä nuo on ihan nätit, mutta tässä lähikuvassa näkyy vähän kökköjä. Nail art lakka melkeenpä kuivui jo ennenkuin sain sen kynnelle. höh :( tässäpä kuitenkin tämäniltainen väkerrykseni.

Ei kommentteja: