keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Geelikynnet ranskalaisella kärjellä


Tein tänään perusgeelikynnet tipeillä ja ranskalaisella kärjellä. Tässä geelauksessa käytin ihan perinteisiä menetelmiä, ensin esivalmistelut, tippien kiinnittäminen, viilaus, geelaus ja that´s it. Aikaa meni noin 1h 20min.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, katsoin läpi kuvat, joita olit ottanut tekemistäsi kynsistä. Hienosti olet oppinut kynsiä tekemään!

Itse sain joulupukilta koko setin geelikynsiä varten (Eurodiscountista). Harjoittelin kynsien tekoa vasta peukaloihin...
Osaatko antaa vinkkiä, miten tipin rajan saa parhaiten häivytettyä/viilattua? Itselläni haamuraja näkyy... taitaa olla harjoituksen puutetta. :(
Niin, ja laitatko "builder-geeliä" aina 2 kerrosta? Vielä yksi kysymys... mitä teet huollossa? Sittä ei ole juuri ollenkaan juttua netissä.

Olen aika innoissani tästä jutusta, tilasin juuri erilaisia koristelulakkoja ym. :)

Bling bling!

Luminella kirjoitti...

Kiitokset kommentista! tipin rajan häivytyksen oppii ajan myötä, itsekin tuskailin sen kanssa varsinkin aluksi. Tärkeää on viilata tippiä oikeassa kulmassa siten,että oikeasti viilaat sitä tippiä eikä omaa kynttä. Tukuissa on myös myynnissä tipin pehmentäjää, joka hieman auttaa tipin häivytyksessä. Mutta kyllä se vain niin on, että harjoitus tekee mestarin!


Yleensä olen käyttäny yhden kerroksen pohjageeliä, yhden kerroksen builderiä ja nykyään laitan päällimmäiseksi ihan tavallisen kirkkaan kynsilakan. En ole vielä löytäny hyvän kiillon antavaa päällysgeeliä, ja olen todennut että esim. OPIn Top Coat ajaa täysin saman asian.

Huollossa viilaan huonot geelit pois, eli yleensä reunat alkavat ensimmäisenä hieman irvistellä jolloin geeli muuttuu niiltä kohdista valkoiseksi. viilaan siis nämä osa pois, oikeastaan siten että kynnelle jää yksi kerros geeliä. Sen jälkeen lisään builderin ja päällyslakan ja homma on valmis. Vanhat tipit saavat jäädä, jos ne ovat vielä tukevasti kiinni.

Siitä se lähtee, varo vaan, tähän jää koukkuun :-)

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, taisin jo jäädä! Olen aina ollut kynsienpureskelija, ja nyt tuntuu tosi kivalta, että voi laittaa esim. erilaisia lakkoja. Tynkäkynsiin ei ole viitsinyt. :)

Kävin eilen alennysmyynneissä ja ostin muutamia lakkoja ja tarroja, kaikenlaista "sälää" siis. :)

Tein sitten ekat kynnet ja täytyy sanoa, että tuli kyllä hyvät, yllättävän hyvät itse asiassa, ilman erikoisempaa suunnittelua. (Punainen kärki, siitä alaspäin punaista glitter lakkaa n. puol senttiä ja muutamaan kynteen ruusu, missä punaisia ja kirkkaita "timantteja"). Näistä tuli siis paremmat mitä mun ekat kynnet, jotka laittoi "ammattilainen". Tai siis, nämä ns. ammattilaisen tekemät ei olleet kovin onnistuneet, esim. yksi tippi oli täysin vinossa ja valkoiset tipit kiinnitettiin aivan liian "alas" kynteen, eikö tipin rajaa häivytetty, joten lopputulos oli kaikkea muuta kuin luonnollinen. Silloin jo ajattelin, että hitsi, kun olis ite pitänyt tehdä! :D

Kiitos huoltovinkeistä, jotain tuon suuntaista ajattelinkin! Sitä vaan itse mietin, että jos kynsiä alkaa tekemään kavereille, niin sitten on "naimisissa myös kavereiden kynsihuoltojen kanssa... No, saa nyt nähdä. :)

Yksi juttu tulee muuten vielä mieleen; miksi builderia suositellaan laitettavaksi "edestakaisin" liikkein? Mikä ihme idea siinä on, mun mielestä ihan hyvin se levittyy..?