tiistai 23. helmikuuta 2010

Konad verkkoa


Tilasin ensimmäiset Konad laattani Saksalaisesta Nail Design Euro Discount verkkokaupasta. Tilaus onnistui kätevästi suomenkielisiltä nettisivuilta, maksaminen onnistui PayPalin kautta ja toimituskin tuli parissa viikossa. Hinnat ainakin Konad tuotteissa oli huomattavasti halvemmat kuin esim Cesars shopissa, Toimituskulut alle kilon paketille oli muistaakseni noin 10€ Saksasta Suomeen.

Testasin ensimmäisenä Konadin m57 muottia, jossa oli kiva verkkokuvio. Pohjalle laitoin kaksi kerrosta Seppälästä ostettua Wild and Crazy sarjan w80 Bombay lakkaa, verkkokuvion leimasin Mavalan 38 Silverillä. Päälle laitoin vielä OPIn Top coatin. Kuvassa pohjan väri ei pääse oikeuksiinsa, olin todella tyytyväinen tuohon Seppälän lakkaan, hintaa oli muistaakseni 2.95€ ja pari viikkoa sitten vielä tarjous ota 3, maksa 2, jolloin ostin vielä saman sarjan w217 Twilight (kirkas keltainen) sekä w61 Purple Glitter. Lakka levittyy todella tasaisesti, eikä jätä raitoja kynnen pintaan. Myös kuivumisaika oli todella nopea - parin minuutin jälkeen pinta oli täysin kuiva. En tiedä johtuuko kynsissäni olevist geeleistä, mutta pinta oli todella hieno mattainen, Opin Top coatilla pintaan sain haluamani kiillon.
Taisin jäädä Konad koukkuun, jatkoa seuraa! (tosin tämä oli niin hauska lakkaus että enpä taida malttaa ottaa näitä ihan heti pois...)

Ei kommentteja: