keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Geelikynnet glitterillä ja parilla timantilla


Tänään oli vuorossa elämäni kolmannet geelikynnet, ellei noita mustapinkkejä omaan käteen laitettuja geelejä lasketa. "Potilaana" oli työkaverini, joka antoi suht koht vapaat kädet toteutukseen. Kriteerinä oli ranskikset, sekä "jotain timanttijutskia" :)

Niinpä tein hänelle geelaukset ja tippeinä käytin valmiita ranskalaisia tippejä. Kurssin opettaja kehui niitä erittäin helpoiksi kiinnittää, mutta itse koin että niin pieni liimapinta oli jotenkin äärimmäisen vaikea saada osumaan juuri oikeaan kohtaan. Häivytin tipin rajan omatekoisella glittergeelillä, eli sekoitin Universal Nailsin geeliainesta sekä Sinooperista ostettua hopeahilettä keskenään, ja levitin seoksen tipin kiinnityskohtaan. Uskoisin että tämä oli ihan hyvä idea, koska tällä tavalla kynnen kasvu ei näy niin hyvin tipin siirtyessä ylöspäin sekä sain myöskin hieman lisää vahvuutta tipin kiinnityskohtaan. Kirkkaalla kynsilakalla istutin Sinooperista ostetut strassit kynnen kärkeen. Sitten vielä päällysgeeli ja homma oli valmis. Olen itse ainakin tyytyväinen lopputulokseen, niin tuntui olevan myös työkaverini. Paljon on vielä hienosäätämistä, mutta tuntuisi homma alkavan luonnistua kerta kerralta paremmin ja paremmin :)

2 kommenttia:

Rosanna kirjoitti...

Vautsi, kyllä noilla kynsillä kelpaa! Eipä uskoisi että olet vasta aloittanut kynsihommat, niin kaunista ja siistiä jälkeä nämä.

Luminella kirjoitti...

voi kiitoksia! :)