sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Geelikynnet lilalla glitterkärjellä


Tällä kertaa vuorossa oli geelikynnet glitterkärjillä. Tein normaalit esivalmistelut: asiakkaan oman kynnen muotoilu ja pinnan karhennus, tippien kiinnittäminen, tipin rajan häivytys. Sen jälkeen laitoin yhden kerroksen geeliä, tämän jälkeen levitin hopeaglittergeelin kynnen kärkeen ja häivytin sitä reilusti alaspäin kohti kynsinauhaa. Asiakas halusi ettei selkeää rajaa glitterille olisi, vaan glitterhippuja saisi olla ihan koko kynnellä. Tämän jälkeen "dippasin" meikkisiveltimen violettia irtoglitteriä kynnelle, ja lopuksi vielä pari ohutta kerrosta geeliä sekä päällimmäiseksi OPIn Top Coat kiiltoa antamaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Opettelen tässä itsekin tekemään geelikynsiä ja meillä ei koulutuksessa opetettu tuota häivyttämistä mitenkään...
jos siis asiakas ei halua selkeää rajaa glitteriin, niin miten häivytät sen? käytätkö samaa pensseliä ja vain "vedät" glittermassaa taaksepäin?

Kiitos, jos ehdit vastata :)
Tämä blogi on tosi kivaa luettavaa, toivottavasti jaksat kirjoitella ielä pitkään :)

-LL

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Tosi nätit kynnet :)Vois itekin tehdä joskus tommoset kynnet ettei selvää glitterrajaa näy. Mullakin opin top coat on nyt matkalla kohti Suomea. :3

Luminella kirjoitti...

Anynyymi (LL): Häivytän rajan samalla pensselillä, eli juurikin noin niinkuin kirjoitit - levitän glittermassan ensin kynnen kärkeen ja sen jälkeen vedän pensselillä hippuja alaspäin. Irtohileen laitan sillä tavalla että dippaan meikkisiveltimen glitterhippuun ja karistan hippuja kynnelle. Tällä tavalla jäljestä ei tule kovinkaan tarkkaa ja hippuja lentelee sinne tänne, mutta näin saa lopputuloksen jossa raja ei ole selkeä.

Suvi: kiitti :) kannattaa kokeilla, noi on livenä tosi nätit! ja OPIn Top Coat on ihan ehdoton kiillon antaja!

Anonyymi kirjoitti...

millä geeleillä teet? oletko käynyt jonkun kurssin?