keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Uusi UV-uuni + omien geelikynsien huolto


Viime perjantaina saapui kovasti kaipaamani uusi UV-uuni. Testasin uutta uunia tänään tekemällä itselleni geelikynsihuollon. Olen TODELLA tyytyväinen uuteen UN5-uuniini, geeli kovettui nopeasti kahdessa minuutissa, uuni on näppärän kokoinen myös mukana kuljetettavaksi. Itselle tehtynä geelikynsihuolto on hieman työlästä, oikeakätisenä vasemmalla kädellä työstäminen on kovin hidasta ja vaikeaa. Kynsipeti on vielä hieman punainen viilauksesta johtuen, mutta tasoittuu kuulemma päivässä parissa. Myöskin sen huomasin, että kynsi täytyy putsata TODELLA hyvin edellisen lakkauksen jäljiltä, koska joissakin kohdissa huomaan jäämiä edellisestä sinisestä lakasta sekä muutaman glitterhipun siellä täällä :)

3 kommenttia:

Larppa from melkein vlk =) kirjoitti...

Voi vide, itelle on tullut 2 geelikynsien teko pakettia toinen Finailly nailsin paketti(minkä tehoista luinkin täältä sun blogista) ja toinen Super Nail Centeriltä. En mitään kurssia ole käyny mutta olen tuskastellut monen monta kertaa huolloissa ja takuuhuolloissa ja sitten vaan napsahti ja päätin tilata vermeet ja yrittää opetella itse. Oon vaan "hieman" pihalla noista saksasta tulleista purkeista kun niissä ei mitään järkevää tekstiä ja englannin sanat ovat hukanneet jonnekin =D No ehkä vielä koittaa se päivä kun inäkin tiedän mikä on mikäkin ja mitä piti laittaa ja minne :D

Luminella kirjoitti...

Voihan se hyvin olla, että Finaillyn omat geelit kyllä kovettuvat ihan hyvin tuossa Finailly uunissa. Ei muuta kun kokeilemaan! :)
Niin ja ei se kynsien tekeminen mitään ydinfysiikkaa ole, kun sulla kerran on kokemusta geelikynsistä ennestäänkin. Mulla ehkä vaikeinta aluksi oli löytää se oikea muoto kynteen. Ja mä olin aluksi aivan armottoman hidas, osittain tuon uunin takia. Nyt kynnen valmistuu koristeluilla 1,5 h. Sen myöskin olen todennut, että tekemällä sitä oppii kaikkein parhaiten. Kurssilla opitut jutut on kuitenkin niitä ihan perusjuttuja. Kyllä se siitä lähtee! :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Haluaisitko tulla vierailevaksi tähdeksi blogiini ja kirjoittaa postauksen geelikynsien huollosta? Sitä on meinaan toivottu pariin kertaan blogissa ja itse en ole ikinä kynsiä huoltanut. Tästä olisi suuri apu :) laita sähköpostia jos onnistuu nelffutus@gmail.com
ja tässä linkki blogiin http://kismanelamaa.blogspot.com/