sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Geelikynnet + lilaa glitterilakkaa


Torstaina 18.2 oli jälleen aika tehdä kaverille geelikynnet. Olimme jo aiemmin sopineet, että teemme hänelle geelikynnet ranskalaisilla kärjillä ja hän halusi mukaan lisäksi jotain mustaa ja mahdollisesti lilaa. Olin suunnitellut tekeväni hänelle mustalla geelillä vinokärjet, mutta koska uusi musta värigeelini osoittautui "kuivamattomaksi", päätin tehdä koristelun tavallisella kynsilakalla. Mielessä on myös käynyt, josko vika olisikin mahdollisesti uv-uunissani, tosin sen ei pitäisi olla mahdollista - uuni on ihan uusi kahden käden uuni. Mutta täytyypi testata kuitenkin geelejä vielä kaverin uunilla.
Pohjat tein siis tähän geelaukseen ihan normaalisti. Tippeinä käytin valmiita ranskalaisia tippejä. Koristelut tein mustalla Kiss Nail Art lakalla, sekä Seppälästä ostetulla Wild and Crazy lilalla glitter-lakalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä, kun koristelet geeli kynnet kynsilakalla niin laitatko lakan päälle vielä viimeistely geelin*? vai jääkö lakkaus viimeiseksi kerrokseksi? (: kiitos jos ehdit vastata :) !

Luminella kirjoitti...

Kynsilakkauksen päälle laitan vielä viimeistelygeelin. tämä on vaan siinä mielessä hieman ongelmallinen tapa, että lakkauksen täytyy kuivua kunnolla ennen viimeisen geelin laittoa, jottei lakkaus leviä. eli hidasta hommaa...