tiistai 26. heinäkuuta 2011

Omat kynnet geelauksen jälkeenMonesti puhutaan siitä kuinka omat kynnet menevät "pilalle" geelauksen jälkeen. Täytyy myöntää että tippejä käyttäessä liiman irrotessa se vie mukanaan myös päällimmäisen kerroksen kynnestä, ja kynnet ovat pitkän aikaa pehmeät ja halkeavat helposti.

Aloitinkin omien kynsien kasvatusprojektin alkukesästä geelaamalla pelkästään omat kynnet, ilman tippejä. Pikkuhiljaa oma kynsi kasvoi geelauksen alla, ja sitä mukaa kun geelit vähitellen kasvoivat liian pitkäksi tai irtosivat, laitoin kynnelle pelkästään OPIn Nail Envy- kynnenvahvistajaa. Sitä käyttämällä läpi kesän, kynnet ovat kasvaneet nyt kauniin pitkiksi eivätkä halkeile ja ovat vielä melkoisen vahvatkin. Minulla ei ole varmaan koskaan elämässäni ollut näin pitkiä OMIA kynsiä! Mitään sen kummempaa kikkaa en ole käyttänyt, uskonkin että kynsien vahvistuminen on tuon OPIn kynnenvahvistajan ansiota. Ostin purkin Sokokselta, normaalihinta oli 27€ mutta silloin niitä myytiin puoleen hintaan. Kerrankin oikeaan aikaan oikeassa paikassa!!! :D

3 kommenttia:

Plaz^ kirjoitti...

Mulla on menossa toinen pullo Nail Envyä ja kyllä se vaan taitaa aika hyvää kamaa olla.
En edes muista milloin viimeksi olisi pitänyt käyttää lasikuitupaikkaa kynnessä. Ja kynnet on nyt pidemmät kuin koskaan aikaisemmin <3
Omani tilaan eBaysta, hintaa tulee postituksineen n.10 €.

Iida kirjoitti...

Moi! Tilasin ebaystä kynsipaketin, joka sisälsi uunin, geelit ym. Ohje cd oli kiinaksi, joten enpä siitä mitään ymmärtänyt, paitsi tietysti näin miten homma käytännössä menee. Mulla olis nyt sulle sit muutama kysymys eli; Miten kauan kynsiä pidetään uunissa?, Viilaatko oman kynnet ennen kuin laitat geelin?, Uunin pohjassa(sisäpuolella) on sininen tarra, kuuluuko se repästä pois?

kynsinoviisi kirjoitti...

Paljon kyllä kuulee näitä kauhuskenaarioita geelikynsistä, joten on hyvä että kirjoitit tästä. :) Eihän ne pilalle mene jos poistonyhteydessä niitä ei viilata liikaa ja poiston jälkeen käyttää kynnen kovettajaa.