maanantai 2. toukokuuta 2011

3 kuukauden blogitauon jälkeen - Im back!! :)Kolme kuukautta vierähti nopeasti. Tuli vain totaalinen kyllästyminen kaikkiin kynsitouhuihin, että oli parempi pitää pikkubreikki ja kerätä taas uutta virtaa. Niinpä 3 kuukauden jälkeen on taas aika aloittaa uudella innolla :-)

Käytin näihin kynsiin valmiita ransistippejä (täysvalkoinen tippi), jossa liimapinta on vain parin millin levyinen. Onneksi, koska huomasin vasta kynnenkiinnitysvaiheessa että "kynseilytauko" oli aiheuttanut myöskin tippiliimojen kuivumisen. niinpä jouduin kaivelemaan hammastikun avulla liimatippoja, eikä sitä ihan kunnolla riittänytkään. Tässä kuitenkin lopputulos, joka ei nyt ihan suosikiksi noussut, mutta olipas taas mukava katsella huolitellun näköisiä kynsiä omien tynkökynsien sijaan näppäimistöllä :-)

Ranskistipit on sen verran "ei-luonnollisen" näköiset että yritin häivyttää hieman turkoosinvärisellä glittergeelillä tipin rajaa. Nämä Nail Design Euro Discountin glittergeelit ovat aika vähähippuisia, olisikin pitänyt ehkä lisätä irtohippuja lisää geeliin, jotta lopputulos olisi peittävämpi.

Ei kommentteja: