lauantai 8. tammikuuta 2011

Kuva vinossa....... jostain syystä kuva kääntyy aina sivuttain, enkä saa sitä millään suoraan. Noh, joka tapauksessa Tein pikaisen huollon kynsille, vanhoissa kynsissä oli tipit ja pelkästään geelaus - ei mitään koristelua. Viilasin vanhasta geelistä yhden kerroksen pois, laitoin alimmaksi Dependin nro45 pinkkiä lakkaa vinosti kynnen kärkeen. Sen jälkeen laiton glitterlakkaa koko kynnen kärjelle ja sitten vielä hopeaa glittergeeliä pieni osio pinkin lakan viereen. Sen jälkeen kuivatin glittergeelin uv-uunissa ja vielä päälle yksi kerros kirkasta geeliä. Viimeiseksi kiiltoa antamaan OPIn Top Coat.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

ihanat kynnet! Miten noita geelikynsiä huolletaan: viilataanko aina kaikki geelit pois ja alusta laitetaan uudet kerrokset?

mimmu

Luminella kirjoitti...

huollon voi tehdä molemmilla tyyleillä, joko niin että viilataan kaikki pois tai sitten viilataan vain huonoksi mennyt geeli pois. MUN mielestä paras tapa on viilata vain huonot geelit pois, mitäpä sitä suotta poistamaan kaikkea jos pohjat on tehty hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

voitko suositella jotain verkkokauppaa, mistä tarvikkeita kantsii tilata ja toimitus on suht nopeaa? Olen tilannut tavaraa pari kertaa EuroDiscountista, mutta sieltä tilattaessa pk:t on kauheen isot; ei viitsi tilata ihan mitään pientä. :(

Luminella kirjoitti...

Mä oon itse tilannut tosi vähän verkkokaupoista, sen sijaan olen käyttänyt vähän mielikuvitusta, ostanut esim. glittereitä askarteluliikkeistä ja tehnyt itse hilegeelejä. Askarteluliikkeet ovat hurjan paljon edullisempia ja sieltä saa samoja strasseja, tarroja, glittereitä ym mitä verkkokaupoistakin.

Geelejä ostin silloin ihan "uran" alussa sen verran paljon että niitä ei ole tarvinut vielä kertaakan tilata lisää. Tuolta EuroDiscountista olen kerran tehnyt tilauksen, keräsin pidemmän aikaa kaikkea tarpeellista tilattavaa. Sieltä ei tosiaan kannata ihan mitään pikkukikkuloita ostella koska minimitilaus on kuitenkin jo sen verran iso.