perjantai 19. marraskuuta 2010

Geelikynnet glitterkynsilakalla


Tein itselleni taas pitkästä aikaa geelikynnet, ja koristelun tein Seppälästä ostetulla Wild And Crazy Purple Glitterillä (w61). Lakassa on lilan ja turkoosin värisiä glitterhileitä, joita tuputtelin lakan siveltimellä kynnen kärkeen ja vedin varovasti siveltimellä muutamia hippuja alemmas. Toistin tämän toimenpiteen n. 4-5 kertaa, kunnes sain tarpeeksi glitterihippuja kynnelle = peittävän tuloksen. Lakkaus on ollut kynnellä jo 1.5 viikkoa kuvanottamishetkellä, ja kynnellä alkaakin näkymään geelin kasvuraja. Mutta pahemmin lakkaus ei ole vielä lähtenyt pois.

3 kommenttia:

Piupiu kirjoitti...

hieeenot kynnet! :) mäkin haluisin oppia ite tekemään noita geelikynsiä ja meinasinkii tilata alotussetin jostain. Mistä sä hankit tarvikkeesi?

Luminella kirjoitti...

Kiitos Piupiu :-)
Mä kävin ihan kurssin tuohon rakennekynsien tekemiseen. Tarvikkeet (geelit, viilat ymv) hankin tukusta ja koristeluun tarvittavat välineet kuten glitterit, strassit jne hankin ihan tavallisista askarteluliikkeistä, kuten Sinooperista tai Tiimarista. Kynsikoristeluun käytän myös hyvin paljon ihan tavallisia kynsilakkoja. Kaikki käy koristeluun, mielikuvitusta voi käyttää vapaasti. Vain taivas on rajana :-)

Ammi kirjoitti...

Hei
Hienoja kynsiä olet tehnyt.
Äiti näytti tämän sivun minulle, äiti auttaa minua kirjoittaa tämän ;-)
Sinä saat katsoa minun sivua jos haluat!
Mina säästän tämän sivun että saan katsoa toisenki kerran.

Onnellista uutta vuotta!!!!

/Serkku Anne-Mari