keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Eläinkuosia


Geelikynnelle laitoin ensimmäiseksi kirkkaan kynsilakan. Merkillä ei ole niinkään väliä, en ole hirveästi huomannut eroja perus pohjalakoissa, tästä omasta purkistakin on etiketti hioutunut aikojen saatossa irti joten merkistä ei ole tietoa.
Seuraavaksi yksi kerros hopeista Mavalaa (38 silver). Kerroksia olisi voinut mielellään laittaa ainakin yhden lisää, mutta tällä kertaa ei ollut siihen aikaa. Tämän jälkeen leopardi (?) kuviointi Konad laatalla (jonka numeroa en nyt muista, enkä löydä tähän hätään ko. laattaa mistään) ja mustalla Mavala kynsilakalla. täytin vielä leopardin kuviot hopealla Nail Art Glitter lakalla. Kissamaiset kynnet on valmiit!

4 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Kivat kynnet! :)

Luminella kirjoitti...

kiitoksia! :)
tästä mallista vois toteuttaa ihan loputtoman määrän eri versioita eri väreinä.

Janna kirjoitti...

Heippa!

Olen vasta alkanut tekemään (harjoittelemaan..) geelikynsiä itselleni. Osaisitko antaa neuvoja tipin häivytykseen? Itselläni jää ihan selkeä raja tipin kohdalle. Olen kyllä viilannut niitä, mutta tuntuu että koko tippi kuluu pois jos alan vielä enemmän viilaamaan.
Ps. Ihana blogi!

Luminella kirjoitti...

Janna: Tuon tipin reunan häivyttämisen oppii oikeastaan vain ajan kanssa, harjoittelemalla ja harjoittelemalla. Mullakin oli aluksi ihan sama ongelma, eikä kukaan oikein osannut antaa yhtä hyvää vinkkiä tähän. Uskoisin, että viilan kulmalla kynteen nähden on aika tärkeä merkitys, eli varmista että viilaat oikeasti sitä tippiä, etkä omaa kynttä. Onhan sinulla kunnon viilat käytössä? älä käytä liian karheaa viilaa, itse käytän 180 karheusastetta.