tiistai 25. toukokuuta 2010

Geelikynsiä
Pienen hiljaiselon jälkeen on taas aika päivitellä kynsiblogia.
Ensimmäisessä kuvassa perus ranskikset glitterikiehkuralla. Itse asiassa glitterikiehkuran vieressä on vaaleanpunainen geelikiehkura, mutta se oli niin lähellä kynnen omaa väriä, ettei erotu lainkaan kynneltä. Nimettömissä myös kukkakuvioiset timantit kesäisessä hengessä. Ihan päällimmäiseksi laitoin vielä OPIn top coat kirkkaan kynsilakan kiiltoa antamaan. Tällä hetkellä se on ihan suosikkini päällyslakoista juurikin tämän hienon kiillon vuoksi.

Seuraavassa kuvassa on ensimmäinen mustalla geelillä tehty ranskis. Tykästyin itse kovasti tuohon mustaan väriin, ja teinkin seuraavana päivänä itselleni samanlaiset geelaukset. Näissä kynsissä on sama kiehkuraidea. Musta geeli on Nail Design Euro Discountin geeliä, jota aikoinaan moitin huonosti kuivuvaksi. Vikahan tosiaan oli huonossa uunissa. Edelleenkin varsinkin mustan geelin kanssa täytyy olla tarkkana ettei geeliä laita liian paksulti. Hyvin ohut kerros riittää, juuri sen verran että oma kynsi (tai tippi) juuri ja juuri peittyy.

Kolmannet kynnet ovat ihan peruskynnet ilman ranskalaista kärkeä, pelkkä tippi ja geeli päälle. Koristus on Kissin Nail Art kynsitarroilla, ostin ne muistaakseni Sokokselta ja on ihan kivat piristykset peruskynnelle. Pysyvät yllättävänkin hyvin kynnellä, varsinkin jos tarran sulkee esim. kirkkaalla päällyslakalla.

Ei kommentteja: