keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Mukavaa Pääsiäistassuttelua :)


Päätin tehdä Pääsiäisen ajaksi jotain kirkkaan keltaista kynsiin, ajattelin että koristelisin kynsiin jotain pääsiäisaiheista kuten pupuja, munia, pajunkissoja tmv mikä nyt olisi ylipäätään mahdollista kynsiin tehdä. Keltaisen Wild and Crazy w217 Twilightin pohjalakan jälkeen päätinkin koristella kynsiin tassunjälkiä :) Yleensä ideat on aina enemmän tai vähemmän jostakin valmiista kehiteltyjä, mutta näitä tassukynsiä en ole vielä nähnyt missään. Tosin 100% varmasti ne on monikin kynsiinsä jo aiemminkin taiteillut. Tassut tein Kissin mustalla Nail Art lakalla, joka on oikein mainio väline tällaiseen koristeluun. Lakka kuivaa vaan todella nopeasti sudissa, ja viimeisissä tassuissa lakka alkoi olla jo aika tahmeaa. Tosin kynnellä taas lakka kuivaa melkoisen hitaasti, ja aika pitkän odottelun jälkeen laitoin päällyslakan, ja siltikin tassut pikkiriikkisen verran levisivät kuten kuvasta hyvin näkyy. Onneksi luonnossa mustan lakan leviämistä ei niin hyvin huomaa.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Ensin geelaus, sitten vielä lakkaus


Omat kynnet olivat edellisen "tieteellisen tutkimukseni" jäljiltä hyvinkin erimittaiset. Osa aivan nysiä, kun geelaukset lähti parista kynnesta tosi syvältä. Niinpä päätin tehdä geelaukset uudelleen. Muutenkin aikomuksena olisi pysyttäytyä tulevaisuudessakin siisteissä geelauksissa, oma kynsi kun on niin kovin hauras eikä kasva vahvana pituutta. Ekassa kuvassa siis geelaus tippien kanssa, jonka jälkeen teki mieli saada vähän väriä kynsiin. Päätin kokeilla Dependin nro 091, jonka hankin Kicksistä, ja jota en ole vielä ehtinyt lainkaan kokeilla. Sävy oli tosi kiva, hieman shimmerinen kirkas punainen. Päälle laitoin vielä Mavalan Red Diamond glitterlakkaa. Lopputulos oli aika "pikkujoulumainen", mutta tosi kaunis. Kirkas punainen ei vain välttämättä ole ihan se mun juttu, ainakaan näin keväällä kun hempeät pastellivärit on taas in.

Kuva himmeässä valossa:

Kuva kirkkaan lampun valossa:

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pitkästä aikaa pelkkä kynsilakkaus


Ei ole tullut vähään aikaan kirjoiteltua postauksia, olen kyllä tehny geelauksia mutta lähinnä vain perushuoltoja joten kävis vähän tylsäksi postailla samanlaisia kynsikuvia toinen toisensa perään. Niinpä olen viettänyt kynsijuttujen suhteen vähän hiljaiseloa.

Sain yhtäkkiä tosi järkevän päähänpiston - päätin testata kuinka helposti geelikynnet saa irti ihan vain repimällä. Silloin tällöin kuulee että joillakin geelikynnet irtoilee helpostikin, ja itse en ole onnistunut siinä kertaakaan. Niinpä aloin irroittamaan kynsinauhatyönnintä hyväksikäyttäen geelikynsiäni, mikä oli kyllä suuri virhe. Aikaa meni yhteensä 1,5h ja omat kynnet oli sen jälkeen ihan kamalan näköiset. Pari kynttä irtosi todella syvältä niin että sattui ja kunnolla. Myös kynnen pinnalta lähti kerros omaa kynttä mukana. Lupasin itselleni että jätän tieteelliset tutkimukseni tähän kertaan, ja viilaan seuraavalla kerralla geelikynnet pois. Tai sitten hankin jotain ainetta jolla geelaukset saa irrotettua. Mutta älä missään nimessä koskaan REVI kynsiä väkisin irti. huh!

Niihin kynsiin, jotka jäivät tosi pahannäköiseksi, liimasin tipin ja muotoilin sen samanpituisiksi kuin muut kynnet mutten laittanut tällä kertaa geelausta laisinkaan. Sen sijaan päätin kokeilla pitkästä pitkästä aikaa ihan pelkkää kynsilakkausta omalle kynnelle. Aloitin LCN:n aluslakalla, sen jälkeen yksi kerros OPI Natural Nail Base Coatia, sitten yksi Dependin mustanharmaata hennolla glittervivahteella olevaa Nr104 (laitoin tätä vain yhden kerroksen koska se oli sellaisenaan erittäin peittävää), sitten vähän koristelua Kiss Nail Art hopeaglitterillä. Tässä vaiheessa otin kuvan, mutta sen jälkeen lisäsin vielä Mavalan pikakuivattajaa sekä viimeiseksi OPIn Top coatin päällyslakaksi kiiltoa antamaan. Voilá!

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Geelikynnet glitterkoristelulla.


Viikonloppuna on edessä Levin reissu, joten ajattelin vähän koristella omia kynsiä viikonloppua varten. Tein siis perushuollon omiin kynsiini, laitoin ranskalaiset kärjet valkoisella geelillä, ja glittergeelillä häivytyksen. Lisäsin joukkoon myös häivähdyksen sinistä glitteriä. Vasemmalla kädellä viilaaminen on edelleen hieman hankalaa, ja tarkan ranskalaisen rajan tekeminen...hmmm.... haastavaa :) mutta onneksi glitterillä sai tosiaan epätarkan rajan piiloon. Tällä kertaa päätin kokeilla olla laittamatta sealeria, eli viimeistä kiillon antavaa sitovaa päällysgeeliä, koska omistamani sealeri on hyvin juoksevaa ja nestemäistä ja leviää hyvin helpolla kynsinauhoille sivuilta. Korvasin sealerin ihan tavallisella OPIn päällyslakalla. Katsotaan pysyykö pinta hyvänä, ja säilyykö kiilto.

torstai 4. maaliskuuta 2010

Geelikynnet ranskalaisella kärjellä



Tänään tein geelikynnet ranskalaisella kärjellä. Laitoin alimmaiseksi Nail Design Euro Discountin valkoista ranskisgeeliä, sen jälkeen kaksi kerrosta Universal Nailsin Acrygeliä, sitten liimasin tippiliimalla kukkasen paikalleen ja viimeisenä sealeri. Edelleen täytyy mainita, että tämä uusi uuni on ihan loistava, ja tuntuu että geelikynsien tekokin onnistuisi jotenkin luonnikkaammin tällä uudella uunilla :)

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Uusi UV-uuni + omien geelikynsien huolto


Viime perjantaina saapui kovasti kaipaamani uusi UV-uuni. Testasin uutta uunia tänään tekemällä itselleni geelikynsihuollon. Olen TODELLA tyytyväinen uuteen UN5-uuniini, geeli kovettui nopeasti kahdessa minuutissa, uuni on näppärän kokoinen myös mukana kuljetettavaksi. Itselle tehtynä geelikynsihuolto on hieman työlästä, oikeakätisenä vasemmalla kädellä työstäminen on kovin hidasta ja vaikeaa. Kynsipeti on vielä hieman punainen viilauksesta johtuen, mutta tasoittuu kuulemma päivässä parissa. Myöskin sen huomasin, että kynsi täytyy putsata TODELLA hyvin edellisen lakkauksen jäljiltä, koska joissakin kohdissa huomaan jäämiä edellisestä sinisestä lakasta sekä muutaman glitterhipun siellä täällä :)